Silmek İstediğinize Eminmisiniz ?

Eminseniz Lütfen Evet'e Basın.

Web Atölyesi

2022 Bodrum Web Tasarım Trendleri

Web Atölyesi olarak Bodrum bölgesine ,alanında başarılı kadromuz ile destek sağlamaktayız. İhtiyacınızı belirleyin sizlere yardımcı olalım.

Bodrum Web sitelerinde kullanılan teknolojiler ve tasarım stilleri her yıl farklılık göstermektedir. İşte Bodrum Web Tasarım çalışmaları alanında hemen hemen her yıl farklılık gösteren tüm bu değişik tasarım akımlarına Web Tasarım trendi adı verilmektedir.

Bodrum Web Tasarımla ilgilenen herkes şimdiden “2022’in Web Tasarım trendleri neler?” diye merak ediyor. Nasıl ki moda, kıyafetler, saç stilleri hatta evlerde kullanılan mobilyalar bile trendler doğrultusunda günden güne değişime uğruyorsa Web Tasarım sektöründe de tasarım trendleri sürekli değişebiliyor. Üstelik marka değerini yansıtmadaki en etkin araç olan Web Sitesi tasarımlarının dönemin trendlerine uygun olması, hedef kitlenizin ilgisini çekebilmek ve ürün/hizmetlerinizin satışının da sağlanması açısından çok büyük bir önem taşıyor.

Bodrum Web Tasarım 2022 Trendleri
2022’in Bodrum Web Tasarım trendleri daha göz alıcı, dikkat çekici ve etkin tipografik özellikler gibi bazı maddeleri içeriyor.

• Mobil kullanımla birlikte geliştirilen kreatif içerikler
• Sesli aramalara yanıt verecek optimizasyon çalışmaları ve erişilebilirlik
• Ux, Ui Web Tasarımlar, sade konseptler, tek renk ve aynı rengin açık koyu tonlarının kullanılması
• Siteyi daha eğlenceli hale getiren ilüstrasyonların bol miktarda kullanımı
• Stok fotoğraflar yerine siteye özel olarak çekilmiş fotoğrafların kullanılmaya başlanması
• Sitede 3 boyutlu bir algı yaratan Parallax kullanımı
• Fontların ilk bakışta göz dolduracak şekilde dağınık olarak kullanılması
• Animasyonlarla kullanıcının dikkatinin çekilmesi
• Geometrik şekillere hareket katılması
• Cesur ve karakteristik koyu renklerin kullanılması
Web Sitesinin hızını düşerek tasarım uygulamarından kaçınılması
2022 yılının Web Tasarımda etkin tipografik trendlerinin gelişeceği ve hazır Web Tasarımların sonunun geldiği yıl olarak görebiliriz.


Web Tasarım Trendlerini Takip Etmek Neden Önemlidir?
Yaşam her an değişiyor. Günden güne çevremizdeki her şey hem içeriği hem de görünümü itibarı ile bu değişime uyum gösteriyor. Çağa uyum sağlayamayan oluşumlar ise zaman içinde yok olup gitmeye yüz tutuyor. Çünkü bir Web Sitesinin ziyaretçileri içerikten de önce Web Sitesinin genel görünümü ile karşılanıyor. Site içinde günün getirdiği kullanım alışkanlıklarıyla rahatça hareket edebilen ve kendini rahat hisseden kullanıcıların ise sitede kalma süreleri uzarken, siteden ayrılırkenki memnuniyetleri de artıyor.
Web Tasarımda trendleri takip etmek değişime ayak uydurmak ve çağı yakalamak demektir. Bu nedenle günün trendlerine uzak bir Web Tasarım çalışmasının başarılı olma olasılığı yoktur.

web tasarım web desıgn 2022 web tasarım en yeni web tasarım web web site e-ticaret sitesi kurumsal site blog sitesi özel proje yazılım software SEO sosyal medya yönetimi admin paneli panel CRM CMS CRM Plus mobil uyum responsive tasarım Html 5 Css 3
bölgesi ziyaretçilerimiz, Web Atölyesi'nin mutlu müşterileri arasına katılmak için +90(532) 200 9852 veya info@webatolyesi.com.tr ile bize ulaşın, ihtiyacınıza uygun Kurumsal web sitesi, E-ticaret, E-tahsilat veya Crm çözümünü size sunalım

Bize Yazın

Merkez Ofis

Ziya Gökalp, Mall of İstanbul The Office Plaza, Kat 17 34490 Başakşehir/İstanbul